Uskoro Bilogorsko-podravski ipsilon

Bez autora
Feb 06 2011

Gradnja Bilogorsko-podravskog ipsilona i njegova dijela od Gradeca prema Bjelovaru, bit će prihvaćena u Vladi za oko dva tjedna. Time će se odobriti i 300 mil. kn koji će se utrošiti u 2011., polovica za trasu prema Bjelovaru, a polovica za autocestu prema Koprivnici. Početak radova očekuje se u ožujku. HAC je dosad za predradnje (geološki radovi, izmještanje instalacija i sl.) uložio oko 70 mil. kn.

Uskoro Bilogorsko-podravski ipsilonGradnja Bilogorsko-podravskog ipsilona i njegova dijela od Gradeca prema  Bjelovaru, bit će prihvaćena u Vladi za oko dva tjedna.

Rečeno je to u petak na  sastanku ministra turizma Damira Bajsa i bjelovarsko-bilogorskog župana Miroslava Čačije s predstavnicima Hrvatskih autocesta.

Time će se odobriti i 300 mil. kn koji će se utrošiti u 2011., polovica za  trasu prema Bjelovaru, a polovica za  autocestu prema Koprivnici.

Početak radova očekuje se u ožujku. HAC je dosad za predradnje (geološki  radovi, izmještanje instalacija i sl.) uložio oko 70 mil. kn, rekao je predsjednik Uprave HAC-a Stjepko Boban.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik